Fijn op de hangmat met z'n vieren
Hallo Allemaal

Hoi, Ik ben Karin. Graag wil ik mij voorstellen. 35 jaar jong, getrouwd met Frank en inmiddels 3 leuke kinderen. Nou 3…. Eigenlijk 6, maar daar kom ik nog op terug. Ons gezin woont in Babberich aan de Beekseweg. Heerlijk rustig en een mooie huis en tuin waar we met zijn allen heerlijk van genieten.

Fulltime voor de kinderen

Na mijn studie HBO fiscaal ben ik gaan werken bij een accountants kantoor in Arnhem. Toen onze eerste dochter Anne werd geboren, ben ik parttime gaan werken. Het was best moeilijk om mijn kind niet te zien, op de dagen dat ik werkte.

Toen onze tweede, zoon Bas geboren was, hebben we besloten dat ik er fulltime wilde zijn voor mijn kinderen. Ons geluk was helemaal compleet toen onze derde, dochter Roos werd geboren. Met veel liefde en plezier ben ik gaan zorgen voor mijn gezin.

Mijn jongere broer en zijn vrouw kregen ook twee hele leuke kinderen. Inmiddels pas ik ook een aantal dagen in de week op deze 2 schatten.

“Laat maar komen die kids!”

Anne en Bas zitten inmiddels al een tijdje op school en nu Roos ook binnenkort naar groep 1 gaat, zou ik het heel leuk vinden om ook voor andere kinderen een gastouder te zijn. Inmiddels een aantal cursussen en certificaten verder, ben ik mijn eigen gastouderopvang gestart.

Gastouderopvang Karin, een herkenbare naam dacht ik zo.

Nu dit alles gezegd te hebben, heb ik mijn eerste aanmelding gehad en natuurlijk ben ik hier erg blij mee. Maar er is nog ruimte voor meer. En ik zeg “laat maar komen die kids!”

Veiligheid voor alles

Op deze nieuwe website staan een aantal leuke foto’s van ons huis en de tuin. Daarnaast is er van alles te beleven. Lekker buiten spelen, maar ook warm binnen. Natuurlijk veiligheid voor alles! Goed hek om onze tuin en degelijk gekeurd speelgoed, om maar iets te noemen.

Graag tot ziens

Mochten jullie interesse hebben, dan wil ik jullie graag uitnodigen om een keer langs te komen met zijn allen. Wil graag kennis maken en laten we dan de mogelijkheden bespreken. Nogmaals, kijk rustig rond op mijn website en graag zie ik jullie binnenkort.
Groetjes Karin.